en overraskende god dag + konkurrence

mig og min te + husk konkurrencen

Jeg er blevet lidt glad for te. Det skete langsomt, da jeg fandt ud af at te ikke kun er Earl Grey og English Breakfast. Der åbnede sig en hel ny verden for mig 🙂

Jeg ‘bryds’ mig generelt ikke om sort te. Med undtagelse af den Sorte Chokolade Te jeg fandt fra Fredsted. Men jeg elsker grøn te, og allermest hvid te.

Grøn te er resultatet når man blot tørrer de friskplukkede teblade. Det er blevet drukket i Asien for helbredets skyld i over 3000 år. Det indeholder mange antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det ved alle, er godt for rigtig mange ting.
Hvid te har derimod en begrænset høst sæson. Bladene bliver plukket i det tidlige forår, inden knopperne brister og bladene springer ud. De forarbejdes skånsomt så al smag og næringsstoffer bevares bedst muligt. Det betyder at hvid te faktisk er sundere end den grønne, hvis man ser sådan på det.

Hvis du vil springe ud i at prøve noget RIGTIGT og lækker te, så vil jeg anbefale disse her:

Hvid tempel te, du finder den her. Den er fra A. C. Perch’s Thehandel. Den smager af bl.a. mango, papaya, jordbær, solbær og ananas. Hvis du ligesom jeg, heller ikke bor i Kbh eller Århus kan det heldigvis bestilles på nettet.

A. C. Perch's Thehandel

A. C. Perch’s Thehandel

En grøn te fra Carstensens Tehandel der også er rigtig lækker, er en der hedder Istandbul Nights Den Originale, du finder den her. Den indeholder bl. a. lakridsrod, lemongras, green mint. Den kan også bestilles fra Deres hjemmeside.

Carstensens Tehandel

Carstensens Tehandel

 

Husk jeg har en konkurrence løbende frem til fredag d. 7. november, hvor jeg trækker lod om et gavekort til Baresso. Det eneste du skal er at sende mig et tip til at få en sundere familie. Læs mit indlæg her.
Send mig en mail på bloggermammasin@gmail.com

Jeg ønsker alle en rigtig god weekend <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en overraskende god dag + konkurrence