børnevenlig bagning
Igår fik jeg langt om længe taget mig sammen til at bage med ungerne. De elsker det, og især hvis det er noget de rigtig kan have fingrene i. Så det blev pebernødder!
Det er en dej der ikke sker noget ved, hvis de kommer til at spise. De kan også i en ret tidlig alder motorisk hitte ud af at skære sådan en pølse ud i stykker. Den opskrift jeg har her er super god. Den er fra Lagekagehuset 🙂
Opskrift
250 g smør
250 g sukker
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk. hvid peber
1 tsk. kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 dl piskefløde
500 g mel
Smør og sukker piskes sammen med en håndmikser, til sukkeret er pisket godt ud. Piskefløden piskes forsigtigt i. Bland krydderier, bagepulver og natron i melet og rør det så i dejen, til der fåes en nogenlunde fast dej. Ælt det sammen med hænderne. Tril dejen ud i pølser, ca. på tykkelse med en lillefinger. Skær dem i små stykker (ca. 1 cm.). Læg dem på en bageplader. Bages i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Ingen kommentarer endnu