5 små hemmelige om mig

Hvid chokolade nam-nam

Hvid chokolademousse

Hvid chokolademousse

Det smager bare mega godt, og det er faktisk ikke så besværligt. Man er et skarn hvis man ikke altid kan køre sådan en ned! Her er der til 4 glas.

Ingredienser:
150 g hvid chokolade, groft hakket
2½ dl piskefløde
6 æggeblommer (3 bægre pasteuriserede)
50 g rørsukker
300 g frossen hindbær
Pynt (valgfrit, men det her gjorde jeg):
Frysetørret hindbær, lakridspulver og en mynte tut.

Fremgangsmåde:
Kog hindbær op i en gryde, og lad det derefter køle helt af. Jeg søder ikke hindbærrene, da moussen er meget sød i sig selv. Smelt chokoladen meget forsigtigt over et vandbad. Pisk fløden til skum, og stil det til side. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og rør den smeltede chokolade i. Vend flødeskummet i chokoladeblandingen lidt ad gangen. Fordel først hindbærrene i de 4 glas, hæld derefter moussen hen over. Stil dem derefter i køleskabet i minimum 4 timer. Pynt inden servering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 små hemmelige om mig