Ske-vipper

Lidt om børn, dyr og ja jeg synes det er hyggeligt…

Vi har to børn, hvis det ikke skulle være gået op for Jer 🙂 Jeg har ikke noget imod man kan se på hytten at de er beboer her ligesom alle os andre. Jeg prøver godt nok at samle legetøjet PÅ værelset. Men det ligger der sjældent ret længe, da de har værelse på 1. salen. Ønske numero uno i ‘mit næste liv’ er bolig i 1 plan 😉 Selvom jeg går hjemme nu, så synes jeg at jeg kan rydde op hele tiden. Nogen der har samme følelse?

Udover børn der roder, har vi dyr der sviner (egentlig sviner børnene lige så meget, eller mere). Sagen er den, at jeg er vokset op på bøøøh-landet med dyr. Ved ikke hvorfor, men jeg synes bare det er så hyggeligt. Det er noget der deler vandene, enten er det et must eller så synes man det er mega træls. Ja de sviner, de skal have mad, passes hvis man ikke er hjemme osv. Men da vi begge elsker de kræ, har vi et par katte. Det er pt at nøjes, da jeg kunne have en hel bondegård (barnligt sara!!). Men ungerne ELSKER de to firbenede. Desuden synes jeg det er så vigtigt at lærer børn at omgås dyr. Man behøver ikke sine egne for at de lærer det, men at man som forældre selv viser et godt eksempel for sine børn. Det er levende væsner som man skal behandle ordentligt. Jeg kan blive så arrig og indebrændt, når man ser halvstore drenge der tager et marsvin og sætter ild til det, eller hvad man nu engang så i tv-avisen.

Men udover de to katte Gustav og Chloé, har vi høns. Vi har en okay stor grund. Noget af den var lidt umulig at passe, så en omgang fjerkræ kunne da klare det for os. At der så er en del at tage sig af, for at få en hønsegår til at fungere, ja det fandt vi så ud af efterfølgende. Det blev så min mand der står for det, og jeg synes bare det er lækkert med friske æg 🙂

Hønsegård

Hønsegård

 

20.000 høns eller mere

20.000 høns eller mere

 

De højt elskede katte (og skadedyrsfangere)

De højt elskede katte (og skadedyrsfangere)

 

1

  • Rikke S

    Nårh… tillykke med de søde små missere – glæder os til at se dem :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ske-vipper