Lidt nyt til hytten

Lidt om kvinder og nok også undertegnet

Hej jeg hedder Sara og har født to børn. That’s my confession! Dermed følger overflødige kilo. Jeg har brugt åndssvagt meget tid på at smide dem… af flere omgange… Lige nu står vægten stille. Det er skønt og store fremskridt! Ikke at der måske mangler 1, eller 2, eller små 5 kg.. måske.. Det er småting, og folk siger jeg er tosset (incl. min mand, så elsker man ham da bare endnu højere)!

Det er lige præcis det jeg vil frem til! Hvad er der med os kvinder? Jeg går selvfølgelig ind for man holder sig sund, hvad angår kost (jeg ved en del om det emne, men at leve efter det er en helt anden historie). Men også motion, hvilket jeg også får dyrket i perioder. Det handler allermest om tid og overskud eller mangel på samme.

Men hvorfor får, nogle tit små overflødige kilo lov til at hjemsøge os på den måde? Jamen vi giver dem jo lov, holder dem i ave ved konstant at plage os selv med dårlig samvittighed. Dermed får slik, kage og hvad vi eller craver meget mere plads i vores tankebane. Dumt dumt dumt.

Vi kan også sige nu er det nu, de skal smides! Eller også kan man jo købe større tøj, der højst sandsynligt vil sidde pænere og være meget mere behageligt. Altså man burde, som mig selv nok bare indse, det er og bliver min nye krop anno 2014. Jeg tager imod dig med store arme og byde dig velkommen i mit liv <3

Det er da også meget smukkere med former <3

Det er da også meget smukkere med former <3

Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt til hytten