Min morgenmads smoothie

En kulturel girls night out

På en helt almindelig mandag aften, slap mor her afsted hjemme fra. Det kan efter en lang dag med to abekatter være en helt fest i sig selv!
Jeg var blevet inviteret med ud af spise og derefter i Odense Teater af en god veninde.

Vi startede med at spise lækker pizza på Italiensk restaurant. Det er altid et sikkert hit namme nam 🙂
Teaterstykket forgik på Sukkerkogeriet. Har aldrig været der før, men har jo så heller aldrig været i teateret. Jeg har altid virkelig godt kunne tænke mig at prøve det, og det var også en hel speciel oplevelse. Stykket hed ‘Vores Klasse’ og foregik i Polen under 2. verdenskrig. Et stykke skrevet af Tadeusz Slobodzianek og er bygget på sande begiveheder. Det var barsk at se hvordan naboer/venner har kæmpet mod hinanden pga. forskellige religiøse overbevisninger, men ikke desto mere er det jo desværre sådan det var været under krigen, helt helt forfærdeligt. Og for den sags skyld stadig er nogen steder i verden.

Men det var en oplevelse og man er smækfyldt med indtryk efter sådan en tur! At være så tæt på skuespillerne. I det her stykke gik de op mellem publikummet på et tidspunkt. Jeg fik følelsen af at have fået øjenkontakt et splitsekund. Det bare noget en film i biffen ikke kan. Eftersom jeg var så begejstret, har hun også lovet mig at vi gør det igen en dag 😉

IMG_0118

1

  • Randi

    Tak for en super hyggelig aften.
    Det var godt du kunne lide stykket, da det jo var ret barsk og ikke beregnet til en det skal i teateret for første gang.
    Og aftalen er i hus jeg har fået reserveret billetter til næste stykke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min morgenmads smoothie