Afsted det gå

om mig og make-up

Her er lidt af det jeg bruger mest af for tiden. Jeg har perioder med forskellige make-up artikler. Lige nu har jeg kastet min kærlighed på det her, som jeg gerne vil dele med Jer.

makeup

1 – Nilens Jord har virkelig udviklet på deres produkter det sidste stykke tid, og jeg er blevet rigtig glad for deres mascara. Denne her er min favorit.

2 – Sort creme øjenskygge fra Mac. Jeg ligger eyeliner med den. Jeg fik lidt undervisning af en make-up artist i Magasin, da jeg var en nød til at ligge en fin streg, helst en med lidt cat-eye over den. Men det er meget nemmere med denne her, og så male den på med en skrå pensel.

3 – Maybelline Color Tatoo øjenskygge. Creme øjenskygge generelt er bare fantastisk, de er nemme at arbejde med og så er jeg glad for den her farve som er lidt kobber – brun lækker.

4 – En helt almindelig vippe børste. Jeg sprayer lidt hårlak på den og reder så min BRYN vel og mærke i den rigtige retning. Lidt brushed eyebrows 🙂

5 – Loréal Nude Magique BB cream. Den fungere rigtig godt oven på dagcremen. Den ensarter hudfarven og dækker det værste. Hvad man nu har man gerne vil skjule lidt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsted det gå